25. aug
JUBILEUM: Hellbillies feirer 30 år på vegen.
FOTO: Kristian Einang
 
Hellbillies kommer til Hamar
De norske publikumsfavorittene besøker Innlandet i mars 2020.

Publisert: 19.mar.2019 11:05
Oppdatert: 19.mar.2019 22:23

5. mars spiller Hellbillies i Hamar kulturhus.

Kvelden før opptrer de i Lillehammer, og 6. mars går ferden videre til Gjøvik.

I en pressemelding kan vi lese følgende:

«Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv. I 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten, vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke