21. aug
Kronprinsfamilien har nok å holde på med nå som det har kommet ni nye familiemedlemmer. Her slapper de av på landstedet på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Foto: Veronica Melå/Det kongelige hoff / NTB scanpix
 
Her er kronprinsfamiliens ni nye medlemmer
Ni små labradoodle-valper nyter sine første leveuker sammen med kronprinsfamilien og mamma Milly Kakao.

Publisert: 16.jul.2013 06:56
Oppdatert: -

Kronprinsfamiliens hund Milly Kakao fikk valpene for en måned siden. Den første tiden måtte valpene hvile mye, men nå er de blitt både livlige og kosete.
Hundene er av rasen labradoodle, en blanding mellom labrador retriever og puddel.
Milly Kakao, valpene og kronprinsfamilien tilbringer deler av sommeren på landstedet sitt på Dvergsøya utenfor Kristiansand. Prinsesse Ingrid Alexandra (9) og prins Sverre Magnus (6) har sommerferie fra Jansløkka barneskole i Asker, mens storebror Marius Borg Høiby (16) er ferdig med ungdomsskolen.
Pappaen til valpene er labradoodle-hunden Snorre, "en usedvanlig kjekk og elegant herremann", ifølge kongehuset. Han kommer fra oppdretteren Drøbak hundehotell, skriver VG. Derfra stammer også Milly Kakao, som kom til kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit og barna sommeren 2009.
Det er uvisst om kronprinsfamilien skal beholde noen av valpene. (©NTB)


 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke