21. aug
FULLT: Over 1.000 barn fra hele Hamar var samlet på Stortorget da kulturhusfesten startet i formiddag. FOTO: TROND LILLEBO.
 
Her er kulturhusfesten i full gang
Folk strømmer til Stortorget.

Publisert: 14.mar.2014 10:36
Oppdatert: -

Festen er i gang på Stortorget og i kulturhuset!
Populære PK fra "Barn ingen adgang" fikk fram det store torgbrølet, da 1.250 barn og unge fra Hamars barneskoler inntok Stortorget i formiddag.
Festen markerte ikke bare at åpningen av Hamar Kulturhus nærmer seg, men også at på Stortorget har barn først adgang. Byens unge generasjonen fikk æren av å være de første som fikk prøve torget som festarena. Og det gjorde de, som mange syttendemaier på en gang, i fullt firsprang mellom alle de kule aktivitetene Hamar naturskole hadde lagt opp, og med felles "flashmob"-dans og muligheten til å se seg sjøl på storskjerm som det et store høydepunkt. Torgfesten fortsetter ut over dagen, det er bare å ta seg en tur. Nå har Stortorget virkelig blitt stort.

Vi fortsetter å følge været framover ettermiddagen. For om torgfesten startet i sol og trivelig, ble det kaldere og kaldere etter hvert, og helt nødvendig å kaste seg inn i flashmobdansen, for å holde varmen.
Yr melder i øyeblikket regn og fire grader til kvelden. Så her gjelder det å kle seg godt. For å sitte hjemme og ikke bli med på den store utefesten er jo ikke noe alternativ.
Det blir stort program på torget hele kvelden, blant annet med Hedemarkens Sønner, Merethe Trøan og Donkeyboy. Og noen minutter over sju kommer også Hennes Kongelige Majestet Dronning Sonja.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke