25. aug
FOTO: Trond Lillebo
 
Her er ruten Skibladner skal seile på NRK i sommer
Mjøsas hvite svane skal blant annet innom Kapp, Atlungstad og Hamar – i beste sendetid.

Publisert: 28.mar.2016 17:37
Oppdatert: 28.mar.2016 17:42

Mandag offentliggjorde NRK Hedmark og Oppland seileruten i forbindelse med NRKs Sommeråpent-satsing på Mjøsa.

Her er hele ruten kort oppsummert:

Tirsdag 12. juli: Seilasen starter med en markering på Eidsvoll. Deretter seiler Skibladner til Kapp, som også er vertskap for den første Sommeråpent-sendingen.

Onsdag 13. juli: Skibladner svinger innom Brumunddal – via Hoel og Nes-brua – før dagens seilas ender på Atlungstad i Stange. Her produseres den andre Sommeråpent-sendingen.

Torsdag 14. juli: Skibladner seiler fra Atlungstad til Lillehammer, som blir det tredje vertskapsstedet for Sommeråpent.

Fredag 15. juli: Fra Lillehammer går ferden sørover til Moelv og videre til Hamar. Hamar er også fredagens Sommeråpent-vert.

Lørdag 16. juli: Skibladner seiler fra Hamar til Totenvika og Gjøvik, som blir siste Sommeråpent-vertskap under Skibladner-uken.

«Skibladner minutt for minutt» blir en gyllen mulighet for hele Mjøsregionen til å vise seg fram fra sin beste side. Nå gjelder det bare å håpe på bra vær.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke