19. aug
Hovedroller: Fra venstre Anette Hoff, Herbert Nordrum som Poppe, Hedda Stiernstedt og Nils Vogt.
FOTO: Stig og Stein Studio
 
Herbert blir den nye Poppe – her er de nye «fjolsene» til fjells
Rollelisten er klar til komedien «Fjols til fjells», som nå spilles inn i Trysil.

Publisert: 06.mar.2019 09:14
Oppdatert: 06.mar.2019 09:21

Herbert Nordrum, kjent fra «Match» og «Unge lovende», har fått hovedrollen som Poppe, barnebarn av Leif Justers rollefigur med samme navn.

Originalfilmen fra 1957 er Norges fjerde mest sette kinofilm gjennom historien. Nå kommer oppfølgeren inspirert av originalfilmen.

Og fortsatt vil forviklingene på påskefjellet ingen ende ta for turister, hotellstab og lokalbefolkning, spilt av blant andre Bjarte Hjelmeland, Anette Hoff, Christian Skolmen, Nils Vogt og Nader Khademi.

Filmen kommer på kino 21. februar 2020.

– Vi ønsker å lage den neste norske folkekomedien, sier produsent Stig Hjerkinn Haug.

– Med et stort hjerte for komedie og en brennende interesse for både påske, fjell og folk, har vi lenge jobbet med denne familiefilmen som med komiske briller leker og tøyser med nordmenns mange tradisjoner knyttet til påske. Sammen med et stjernelag av skuespillere er vi endelig i gang med innspilling i Nordens skiparadis, Trysil.

Innspillingen av Fjols til Fjells startet denne uken og skjer i sin helhet i Trysil, hvor også lokalbefolkningen er med, både foran og bak kamera.

Påskefjellet

Om Fjols til Fjells er det sagt at filmen skal vise påskefjellet på sitt beste og mest komiske.

«Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken», heter det i pressemeldingen.

«Det oppstår umiddelbart et spinnvilt kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser. Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!»

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke