18. aug
UNDER PRESSURE: Artister bør være varsomme med å tolke poplegender som David Bowie, men et meget kompetent band og suverene vokalister besto generalprøven med glans på Hamar Teater i går. FOTO: Anders Grobstok Dalen
 
Herlig Bowie-hyllest
Et meget kompetent band og suverene vokalister sørget for et fyrverkeri av en forestilling under «Nor-Døst gjør David Bowie» på Hamar Teater i går. Og dette var bare generalprøven!

Publisert: 03.apr.2012 23:38
Oppdatert: -

HAMAR
«And I've been putting out fire with gasoline» brølte Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, og tente lunta for blåsernes utbasunering.
Artistsøsknene Knut og Johanne synes å vokse som artister mellom hver gang de står på scenen, og gjør virkelig ikke skam på dette mildt sagt krevende låtutvalget.
Nor-Døst var i fyr og flamme, og har gitt arrangementene en spennende og særegen vri. Publikum oppfordres spesielt til å spisse ørene under «The Laughing Gnome» og «Let's Dance».

SCENEGRAFISK FLOTT

Dansejentene tilførte forestillingen et flott og morsomt visuelt element, og tolket låter som «Alabama Song», «Dancing In The Street», «Life On Mars» og «Space Oddity».
Med kreativ koreografi tilførte de scenebildet det lille ekstra, og klarte bragden å unngå å virke overflødige eller malplasserte. Slagerne til slutt
Strategisk nok har Nor-Døst gjemt de største påskeeggene i forestillingens andre del. Som himmelske perler på en snor, eller rettere sagt jack-kabel, strømmet slagere som «Life On Mars», «Space Oddity», «Heroes» og «Changes» ut i salen. Med glimt i øyet og gull i strupen sende artistspirene gode og krystallrene vibrasjoner ut til salens fire ekstatiske prøvepublikumere.
Undertegnede var dog skeptisk til applausnummeret «Under Pressure» lenge før han i det hele tatt entret salen, men må i likhet med flere i påsken krype til korset: Herregud for en avslutning!
Påskekonserten til Nor-Døst er virkelig et verdig alternativ til sosialt samkvem med anemiske datanerder og solbrente fjellfjols.
Premieren er i kveld.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke