23. aug
Highasakite: Tilbake til Hamar, denne gangen i kulturhuset.
 
Highasakite til kulturhuset
Det ligger an til å bli en av vårens sentrale konserter i Hamar når Highasakite kommer til Flagstadsalen i kulturhuset 31. mars.

Publisert: 13.des.2016 10:42
Oppdatert: 13.des.2016 10:44

I helga spilte de på Nobelkonserten. Onsdag starter billettsalget til konserten i kulturhuset. Og her ventes det pågang, for Highasakite er et fenomen både live og på plate.

I mai slapp bandet albumet «Camp Echo» som en oppfølger til «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og dermed ny rekord på VG-lista. «Camp Echo» ligger fortsatt trygt inne på VG-lista, og det er ingen tegn på at interessen avtar med det første.

«Etter to klare innertiere, er Highasakite endelig tilbake med et nytt album, og med «Camp Echo» fortsetter Highasakite i samme retning», het det i HAs anmeldelse i mai.

«Bandets evne til å variere i form og uttrykk preger albumet fra første låt, og med den dyktige vokalisten Helene Håvik i front, vet man at resultatet blir bra.»

Live-opptredener

På livesiden har Highasakite gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, mens flere store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude også har blitt gjennomført.

Highasakite gjorde ved siden av dette en utsolgt slippkonsert på Village Underground i London, i tillegg til en utsolgt turné i Norge som slo de fleste rekorder når det kom til hurtig billettsalg.

Hamar

Highasakite har tidligere opptrådt to ganger i Hamar, først på Hamar Music Festival sommeren 2014, og deretter på Gregers samme høst.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke