19. aug
GRATIS: Konserten med Silvana Imam og Izabell i Klubbscene Rolf Jacobsen er gratis og åpen for alle.
 
Hiphop-bonanza flyttes og blir gratis
De fylte Rockefeller i Oslo, men ikke i Hamar.

Publisert: 05.apr.2016 10:55
Oppdatert: 05.apr.2016 10:57

Silvana Imam og Izabell fylte Rockefeller i Oslo, men at de kommer til Hamar har ikke slått an. Ikke foreløpig i hvert fall.  

Fri alder-konserten med hiphop-stjernene Silvana Imam og Izabell lørdag 9. april flyttes til Klubbscene Rolf Jacbosen og blir gratis for publikum.

─ Dessverre har ikke fri alder-konserten med headliner, Silvana Imam, solgt til forventningene. For å gi både publikum og artister en best mulig opplevelse velger vi derfor å flytte konserten fra Kirsten Flagstad-salen til Klubbscene Rolf Jacobsen, sier arrangementskoordinator Katrine Clausen Fredheim.

Hiphopbonanza skulle i utganspunktet gå i storsalen i Kulturhuset med fri aldergrense. På scenen kunne publikum oppleve to av nordens beste rappere, Silvana Imam og Izabell, samt dansestjernene i Kingwings Crew. På grunn av flyttingen til et mindre lokale, utgår Kingwings Crew fra konserten.

─ Som et plaster på såret for flytting og endring av konsept velger vi å åpne dørene for publikum og gjøre konserten gratis, sier Fredheim.

Silvana Imam blir for tiden regnet som Sveriges største artist. Tidligere i år stakk hun av med prisen for «Årets artist» under Grammis (Sveriges svar på norske Spellemann) og hun slapp nettopp sitt nye album «Naturkraft» som blant annet fikk fem stjerner av både Gaffa.no og Aftenposten.

Izabell, som også står på scenen denne kvelden, ble I 2015 kåret til landets beste kvinnelige rapper av NRK P3.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke