24. aug
Klare for kokkekonkurranse: Martin Rønnild (t.v), Alexander Reichenberg, Magnus Lindahl skal konkurrere i matlagning. Andreas Øksnes var ikke tilstede da bildet ble tatt..
Foto: Anders Grobstok Dalen
 
Hockeykokkekamp neste helg
Mat- og landbruksfestivalen Midt i Matfatet duker opp til kokkekamp mellom Storhamars hockeyspillere i Vikingskipet neste helg.

Publisert: 09.sep.2015 15:09
Oppdatert: 09.sep.2015 18:49

Mat- og landbruksfestivalen ble for første gang arrangert i Vikingskipet i 2014, med 120 utstillere og over 10.000 besøkende. I år håper arrangørene på 15.000 matglade gjester i løpet av festivalens tre dager, 18. - 20 september. Nytt av året er kokkekamp med Storhamar Hockey og Juniorkokkelandslaget, som foregår på den store scenen på lørdagen.

- Og har vi flaks drar kanskje hockeygutta med seg 4-5 tusen fans også, ler programansvarlig Monica Blikstad.

Konkurrerer i matlagning

Det er spillerne Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Magnus Lindahl og Andreas Øksnes som skal vekk fra isen og inn i ilden under kokkekampen. Med god assistanse fra Juniiorkokkelandslaget skal de to lagene skape en to-retters middag i løpet av 45 minutter, som vurderes av en jury. På onsdag hadde festivalarrangørene infomøte for de vordende konkurransekokkene. Hvorvidt fisken var ferdig filetert, hvilke råvarer de fikk bruke, og hvor mye hjelp det var å hente fra Juniorkokkelandslaget, var spørsmål hockeygutta lurte på.

- Vi har ikke bestemt lagene, men jeg skal ha en drøfting om hvem jeg vil ha med på laget mitt spøker Lindahl, som påberoper seg størst kokkekunnskaper i gjengen.

- Jeg tror ikke du er så god jeg, ler Rønnild.

- Jeg har ikke sagt er jeg er god, men at jeg er interessert, svarer Lindahl.

- Jeg skal ikke overdrive og si at det blir lett, men det blir helt sikkert moro. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke