26. aug
 
Hør Konseptet på KlubbNor
- Alle er i tenårene og alle er i toppsjiktet i sine fag, forteller lærer Nino Moscoso-Araya.

Publisert: 22.apr.2016 19:28
Oppdatert: 22.apr.2016 19:33

Klubb Nor, i regi av Hamar Musikkverksted, skal gi unge og lokale artister muligheten til å prøve seg på en større scene. Som en del av kulturhuset og musikkverkstedets ungdomssatsing stiller de hver fjerde torsdag en scene til disposisjon. 

Torsdag kveld var det de ti instrumentalistene i «Konseptet» sin tur til å vise seg fram. «Konseptet» er kulturskolenes fordypningsprogram, et regionalt samarbeid som i dette prosjektet involverer kulturskoleelever fra Gjøvik, Østre Toten og Vestre Toten kommune.

 - Alle er i tenårene og alle er i toppsjiktet i sine fag, forteller lærer Nino Moscoso-Araya.

«Konseptet» består av Villemo Gravdahl (12) på vokal, Vilde Trosterud (12) på fløyte og vokal, Odin Kuntze (15) på barytonsax, Tommy Tokerud (15) på altsax, Markus Dyrud (16) på trompet, Boye Pettersbakken (17 på bass, Hans Petter Taraldrud (18) og Halvor Dokke (17) på trommer, og Hans Erik Thon (17) og Benjamin Thon (18) på gitar.

Klikk linken til høyre for å høre Second Sons, som spilte på KlubbNor samme kveld.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke