17. aug
 
Hør Second Sons på KlubbNor
Brødrene Jakob Kippersund Nesdal og Alf Kippersund Norseth inntok scenen i kulturhuset med det de kaller "halvbehagelig dansemusikk".

Publisert: 22.apr.2016 19:28
Oppdatert: 22.apr.2016 19:29

Klubb Nor, i regi av Hamar Musikkverksted, skal gi unge og lokale artister muligheten til å prøve seg på en større scene. Som en del av kulturhuset og musikkverkstedets ungdomssatsing stiller de hver fjerde torsdag en scene til disposisjon. Torsdag kveld var elektronikaduoen Second Sons tur til å innta klubbscene Rolf Jacobsen.

Second Sons består av brødrene Jakop Kippersund Nesdal (elektronikk og laptop) og Alf Kippersund Nordseth (trommer).

- Vi har et eksperimentalt uttrykt med elektronisk, akustisk, mekanisk og fysisk musikk, basert på improvisasjon. Musikken kan beskrives som halvbehagelig dansemusikk, sier Nesdal.

Konseptet så dagens lys på musikkfestivalen Finnstadfest i 2013.  Second Sons var sist å se på Hamar Teater ved juletider. Opptredenen på KlubbNor var den femte konserten så langt. 

Klikk linken til høyre for å høre "Konseptet", som spilte på KlubbNor samme kveld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke