26. aug
Talentiade: Det var mange talenter med på årets UKM- arrangement, men produsent Karoline Amb håper på enda flere talenter til neste år.
 
Høy talentfaktor i UKM
Det ble tøff konkurranse om plassene til fylkesmønstringen i Hamar. Fredag ble representantene fra Ringsaker valgt ut.

Publisert: 14.feb.2014 22:47
Oppdatert: -

Brutale riff, nydelig sang og vakkert pianospill var noe av det som sørget for et variert program under årets UKM i Ringsaker, men selv om alle deltakerne i utgangspunktet er vinnere, måtte kveldens jurys fullføre sin småkjedelige plikt. Av sceneinnslagene gikk den brutale metal- duoen bestående av Tobias Lyseggen (16) og Henrik Langgård (15) videre.
- Vi er her først og fremst for å ha det gøy, men det er klart at vi vil være med så lenge som mulig, sier Lyseggen. I tillegg imponerte Iver Nordli (15) med sitt pianospill, og han tar dermed følge til fylkesmønstringen i Hamar.

Dyktige kunstnere

Det var mange gode bidrag i kunstdelen av årets mønstring, men det var kun to ungdommer som kunne gå videre. Jonas Granum (15) overbeviste juryen med sitt spraymalte kunstverk «A». Han reiser dermed til Hamar sammen med kunstnerkollega Anna Bosaaen (18). Under årets mønstring fikk juryen også sende filmskaper Elise Skaugen med videomontasjen «Nevereverland» videre til fylkesmønstringen. I tillegg ble Stian Vorkinn valgt ut til å representere Ringsaker som konferansier.

Etterlyser talenter

Oppmøtet var i teatersalen var oppløftende, og lokalet fylte seg opp med både store og små publikummere. Arrangørene kunne allikevel konstatere at selve mønstringen ikke ble like omfattende som man hadde håpet på. Etter mønstringen hadde UKM's fylkesprodusent Karoline Amb hadde et budskap til de unge i salen.
- Ringsaker er den mest folkerike kommunen i Hedmark, men dette er samtidig den mønstringen med færrest deltakere av samtlige kommuner. Der har dere en utfordring til neste år, oppfordret Amb.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke