23. aug
Til kulturhuset: Sivert Høyem er tilbake 23. november.
 
Høyem høydepunkt
Sivert Høyem i Hamar kulturhus 23.11 er et av høydepunktene på konsertlista for høsten som Espen Solheim Røhne i bookingfirmaet Venues nå legger fram.

0
Publisert: 25.aug.2016 14:38
Oppdatert: 25.aug.2016 16:41

– Sivert Høyem er for tida en av Norges mestselgende konsertartister. Han har solgt ut Sentrum Scene, og for et halvt år siden solgte han ut Oslo Spektrum, sier Espen Røhne.

Han ble kjent som vokalisten med den mørke stemmen i rockebandet Madrugada. Nå er Sivert Høyem aktuell med sitt femte soloalbum, «Lioness». I vinter solgte han ut Oslo Spektrum og en hel mengde andre store konsertlokaler. Det er en bragd bare en håndfull norske artister kan smykke seg med.

«Med en stor og innholdsrik katalog å plukke låter fra, og et dønn solid band i ryggen, blir det garantert god stemning når Sivert Høyem kommer til Hamar,» heter det på kulturhusets hjemmeside.

Flere konserter

Men Espen Solheim Røhne i Venues har skaffet flere godbiter til Hamar i høst, Først ut er releasekonserten til Frida Ånnevik på Gregers 3.11, et par dager før hun skal spille på Parkteatret i Oslo.

Til Gregers kommer også Stein Torleif Bjella 25.11. Dit kommer han med stoff fra albumet «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum.

Et ganske annerledes uttrykk blir det når hardrockbandet Sahg kommer på Docile rett før jul. – En nær og intim førjulsgave, sier Espen Røhne.

Julepreg blir det også over konserten Christel Alsos gjør på Hamar sagbladfabrikk 2.12. Alsos har tidligere år gjort juleturnéer med andre artister. Denne gangen kommer hun med fullt band.

– Og da er vi forsynt for i år, sier Espen Røhne, som bare i sommer og høst har sørget for 15 konserter i regionen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke