22. aug
Sivert Høyem: Her fra sin forrige konsert i Hamar kulturhus.
 
Høyem mot fullsatt
I kveld er Sivert Høyem tilbake på Hamar-scenen, og arrangørene venter er stort publikum til konsert i Kirsten Flagstad-salen.

Publisert: 23.nov.2016 06:50
Oppdatert: 23.nov.2016 06:51

– Trøkket er bra. Nå har vi solgt rundt 600 billetter, men vi håper selvsagt at vi selger enda flere før konsert og at det kommer en god del til i døra. Det er fremdeles god plass, sier Espen Solheim Røhne fra bookingselskapet Venues.

Sivert Høyem ble først kjent som vokalist i rockebandet Madrugada. Etter bandets oppløsning i 2008 satset han for fullt på sin egen karriere, og i dag nyter han stor suksess som solo-artist. Han har gitt ut fem solo-album, og sistealbumet «Lioness» ble gitt ut til strålende tilbakemeldinger vinteren 2016. Sivert Høyem gjestet Kirsten Flagstad-salen til stor suksess høsten 2014. Espen Solheim Røhne er klar på at alt ligger til rette for en strålende konsertkveld. Røhne forteller videre at Luke Elliot er med som support-artist.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke