23. aug
 
Latterkuler og trampeklapp
Med muntre toner, grove vitser og fargerike karakterer sørget den smågale gjengen bak Åsbygdarevyen for latterkuler og trampeklapp.

Publisert: 21.apr.2017 22:05
Oppdatert: 21.apr.2017 22:25

– Det er galskapen og humoren som gjør at vi holder på år etter år. Det er veldig mye jobb, men så fort man får responsen fra publikum merker man at man får belønning for strevet. Det sier regissør og revyaktør Sylvia Engelberg, som får støtte av de andre i revygruppa.

– Det viktigste og artigste for oss er å få folk til å flire, sier Tom André Evensen.

HER kan du lese HAs forhåndsomtale.

Trofaste publikummere

Fredag kveld var Folkets Hus i Åsbygda nok en gang pyntet for revy, og den smågale revygruppen er klare på at de stiller med en kruttsterk samling av sketsjer, karakterer og sanger.

– Vi har laget en revy med både lokalt og globalt innhold som jeg mener passer for alle, sier Engelberg.

– Spesielt musikken mener jeg er ekstra bra i år, sier Anne-Marte Evensen. Ida Engelberg og Bente A. Engelberg stiller som årets husband.

Åsbygdarevyen ble etablert av Sylvia Engelberg, Elin Rudi og Elin Haraldsen i 2013, og kunne med det presentere sin første forestilling våren 2014. Årets revy står dermed som den fjerde i rekken, og ildsjelene på scenen forteller at publikum strømmer til.

–Det er like spennende hvert år, men vi opplever at publikum kommer tilbake. I år har vi til og med besøk fra både Sverige og Bergen, sier Engelberg.

Rundt 180 mennesker var på plass under fredagens premiereforestilling, og samtlige av de frammøtte så ut til å storkose seg med årets revy.

– Dette var veldig moro, sier Harald Huse, som forteller at han har fulgt gjengen i Åsbygdarevyen siden den første revyoppsetningen i 2014.

– Jeg har sett alle revyene, og det er like moro hver gang. De står på og er virkelig flinke, sier han.

Skal gi full gass

Fredagens forestilling markerte kun starten på det som blir en lattermild helg i Folkets Hus i Åsbygda, og revyartistene i Åsbygdarevyen lover at de skal gi alt under helgas to siste forestillinger.

– Vi ga full gass under premieren, og planen er at vi bare skal øke på i løpet av helga. Nå håper vi bare at mange møter opp, sier Engelberg.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke