24. aug
INTERVJU: Kinosjef Espen Jørgensen intervjuer Anders Baasmo Christiansen etter filmen.
FOTO: Stian Drake
 
Humoristisk skuespillermøte
Anders Baasmo Christiansen møtte publikum på førpremière.

Publisert: 10.jan.2015 00:15
Oppdatert: 10.jan.2015 00:17

Det var i forbindelse med førpremièren på den romantiske komedien "Staying Alive" at hamarsingen Anders Baasmo Christiansen, som spiller den utro, og noe klønete Håkon, hadde tatt turen til hjembyen for å møte publikum.

Etter at en nesten fullsatt sal hadde ledd seg gjennom filmen som fikk terningkast fem i HA, kom Baasmo Christiansen inn i salen for å svare på publikums spørsmål om filmen og om livet som skuespiller.

- Det er artig å kunne stille opp på sin lokale kino og kunne stille opp for publikum, sier Baasmo Christiansen til HA.

Slike spørrerunder har skuespilleren god erfaring med, særlig fra festivaler. Han tror også at publikumet forstår mer av hvordan skuespillerne jobber.

- Det er en åpen arena for publikum og stille spørsmål på, så er det min oppgave å kunne gi noen kloke svar på det, sier han.

Han har også et inntrykk av at hamarsingeen trives på kino.

- Helt klart, det virker som at kinoen går bra og at de trives her, men man skal heller ikke generalisere personer fra Hamar, avslutter Baasmo Christiansen.

Premieren på "Staying Alive" er 16.januar. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke