19. aug
MARKEDSSJEFEN ER KLAR: I god tid før kulturhuset i Hamar står innflyttingsklart, har huset fått egen markedssjef. Her er byggeprosessen dokumentert tidligere i vinter.
 
Hun skal selge kulturhuset til folket
Kulturhuset i Hamar har fått markedssjef på plass mens det er i ferd med å reise seg som en bauta for kulturlivet. En brumunddalskvinne har fått jobben.

Publisert: 04.feb.2013 14:26
Oppdatert: -

Berit Listou Flock (49) er ansatt som markedsansvarlig for Hamar kulturhus. Kulturhusleder Durita Brattaberg sier hun er glad for at hun får en markedsansvarlig som har god kjennskap til kulturlivet i regionen, skriver Hamar kommune i en pressemelding.

Best av 19 søkere

Det var 19 søkere til stillingen som markedsansvarlig. Etter en grundig seleksjonsprosess falt valget på Flock, som er fra Brumunddal, men som har vært bosatt i Hamar siden 1995, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tonje Bertini i kommunen.

Flock har studert markedsføring ved Norges Markedshøgskole. Tidligere har hun jobbet med salg og produktutvikling, og hun har vært ansatt som salgskonsulent hos Kinnarps siden 2006.

- Berit har den faglige kompetansen vi så etter, samtidig som hun er en kreativ og positiv person som vi er veldig fornøyd med å ha fått med på laget vårt, sier Brattaberg.

Kulturengasjert

Flock er selv delaktig i kulturlivet. Hun spiller cello i Hedmarken Symfoniorkester og danser salsa i Hamar salsaklubb.

- Jeg synes det er viktig at vi ansetter en markedsansvarlig i Hamar kulturhus som er kulturinteressert. Dette er essensielt for å forstå hvordan vi kan markedsføre vårt breie kulturtilbud på en måte som treffer de rette målgruppene, slutter Brattaberg.

Flock begynner i sin nye jobb 1. april. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke