24. aug
BEST: Theodor Olsen fra Moelv (til venstre) og Sigurd Mælumsæter Øverby fra Hamar (under) kjemper sammen med resten av gjengen om å bli best i mest, i Nrk Supers nye serie som har première denne uka. Bildet ble tatt under opptakene i vinter.Foto: NRK
 
Hvem er mest best
Gokartkjører Theodor Olsen fra Moelv og fotballtalentet Sigurd Mælumsæter Øverby fra Hamar er blant dem som konkurrerer om å være best i mest i Nrk Supers nye serie.

Publisert: 13.sep.2013 12:59
Oppdatert: -

Hamar
Serien bærer nettopp tittelen «Best i mest» og har première lørdag 14. september.
Seriens ti deler har mestring og idrettsglede i fokus, og samler ti av landets beste idrettsungdommer til kappestrid. Det gjelder å bli best i mest.

Hvor god kan du bli?

Hvor god kan du bli i en ny idrett på to dager? Og hvem blir best i mest?
Sigurd, Theodor og åtte andre gutter og jenter fra både lagidretter og individuelle greiner får den ene utfordringen etter den andre.
Tør alle å ta salto fra femmeteren? Hvordan skal det gå med den som må være keeper på ishockeylaget? Er det trygt å hoppe når man aldri har stått på snowboard før? Hvor mange ganger kan man bli kastet av hesten før man gir opp? Og klarer alle deltakerne å delta i alle ti konkurransene?

ti lørdager

Nrk gjorde opptakene til serien i vinter og vår, og hvordan det går med Theodor og Sigurd finner du ut av på statskanalen ti lørdager framover.
Hver episode avsluttes med en konkurranse, hvor det deles ut poeng. Og det er ikke nok å bare være allsidig idrettsutøver. Du må også ha andre kvaliteter for å nå helt opp,
Programleder for serien er Truls Pedersen. Etter at han ble ansatt i Fabelaktiv i 2001, har han vært programleder for blant annet Puggandplay, Energikampen, Pysj pop baluba, Hut i Heita, Utfordringen og Klar - ferdig - gå! Han har siden 2012 vært programleder for NRKs tippeprogram Extra-trekning.

Utfordringer

De ti ungdommene bor sammen under serien og blir gode venner, og seerne blir kjent med dem mens de får den ene utfordringen etter den andre, og takler dem.
Etter ti omganger står en vinner igjen, den som faktisk viser seg å være best i mest.
Om det blir Sigurd Mælumsæter Øverby, kjent fra grasmatta og HamKams førstelag, eller om det blir Theodor Olsen fra Moelv, som sin unge alder til tross har vunnet en rekke gokartløp, inkludert flere i norgescupen i fjor, og tok steget opp til formelbil i vår?
Se det gjenstår å finne ut.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke