22. aug
FYLTE TORGET: Sting fylte Stortorget i sommer. Hvem gjør det neste år?
FOTO: TROND LILLEBO.
 
Hvilken stjerne-artist kommer til Hamar?
Sting i år. Hvem kommer neste sommer?

Publisert: 15.nov.2016 06:52
Oppdatert: 15.nov.2016 07:10

I dag klokka 10. får vi svaret på dette. Etter at Sting fylte Stortorget i Hamar i sommer, har det vært mange spekulasjoner om hvilken stjerne-artist som kommer til Hamar neste sommer. For at suksessen skulle gjentas har det aldri vært noen tvil om.

Eric Clapton har vært nevnt, Neil Young har vært nevnt, Madonna likedan. HA spurte leserne hvem de ville ha. Se hva de mente i sommer!

Men det å få tak i de store stjernene til en utendørs konsert for rundt 10.000 mennesker på Stortorget i Hamar er ingen selvfølge. Siden Sting gikk av scenen har det vært jobbet intenst for å få på plass en ny toppartist. 

Klokka 10 i dag vil kultursjefene i Hamar og Stange, Morten Midtlien og Solbjørg Tveiten, samt ordfører Einar Busterud, varaordfører i Stange TRine Lise Stårvik, Viggi Sundmoen i HOA og Espen Solheim Røhne fra Venues fortelle hvilken toppartist som skal entre scenen på Stortorget.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke