26. aug
Ikke utsolgt: Isac Elliot tok Hamar kulturhus med storm i 2014. Før fredagens konsert er det fortsatt mange ledige billetter.Foto: Anders Grobstok Dalen Original bildetekst:
 
Hysteriet har roet seg
Isac Elliot (15) gikk til topps i kulturhusets «Vi vil ha mer»-kampanje med 1.700 stemmer, men det er fortsatt snaut 400 usolgte billetter til fredagens konsert.

Publisert: 25.mai.2016 09:00
Oppdatert: 25.mai.2016 14:01

Det var pophysteri i byen da det unge, finske popidolet holdt konsert på for et smekkfullt Hamar kulturhus og Maxi storsenter i desember 2014. Mocci Ryen, arrangementsansvarlig Hamar kulturhus, forteller at det foreløpig er solgt 500 billetter til fredagens konsert.

Les også: Vinn billetter til Isac Elliot!

– Da han var her sist ble det utsolgt på to døgn. Da var han akkurat ute med nytt album og åpnet en større norgesturné på Hamar. Det var mye trøkk og mye stas rundt ham. Det vi vet er at mange av dem som var Isac Elliot-fans den har vokst opp og gått videre til andre artister. Og de som er potensielle Elliot-fans har kanskje ikke oppdaget ham ennå. Det er akkurat i den målgruppen det svinger veldig fort, sier Ryen.

Se også: Ville tilstander på minikonsert

Var spente på billettsalget

– Vi var spente på hvordan det ville gå med billettsalget, og vi så veldig klart en tendens der de mest ihuga fansene kjøpte billetter med en gang de ble lagt ut, og så har det solgt sakte, men sikkert, med en liten topp nå, sier Ryen.

– Han gjør ikke noe i Norge akkurat nå, og han har ingen ny cd-utgivelse heller. Det er med å gjøre at det er et tregere billettsalg enn det var forrige gang.

– Viktig å innfri ønsket

Elliot var artisten som ble registrert flest ganger i Kulturhusets «Vi vil ha mer»-kampanje. Den finske tenåringsstjerna fikk hele 1.700 stemmer og toppet soleklart listen over artistønsker i denne kampanjen.

– Det som har vært viktig for oss er å levere den artisten som flest har ønsket seg gjennom «Vi vil ha mer»-kampanjen. Vi håper alltid på utsolgt hus, men det er ikke alltid man får det. Og det må man ta høyde for når man planlegger. Måten vi jobber på er å se hele målet under ett, sier Ryen, som tidligere har uttalt at Elliot var en dyr artist å booke.

Ryen forteller at den middels bra responsen på Elliot ikke har skremt kulturhuset fra å høre på publikums artistønsker.

– Vi kommer til å gjøre flere stunts hvor publikum får være delaktige og ønske seg arrangementer i Hamar kulturhus. Det har vært et mål for oss helt siden vi startet, sier Ryen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke