21. aug
 
I kø for Isac Elliot i 12 timer
En spe start på kaoset.

Publisert: 10.des.2014 13:42
Oppdatert: 10.des.2014 13:52

Rundt 13-tiden onsdag var det samlet et drøyt dusin jenter pluss noen voksne utenfor kulturhuset på Hamar.

De stod i kø for å sikre seg kø-billetter i anledning kveldens store happening, konsert med ungpikeidolet Isac Elliot. På programmet er det en minikonsert på Maxi, før hovedkonserten i kulturhuset.

For dem som vil få med seg begge deler er det viktig å beholde sin plass i køen til seinere, dermed er det mulig å sikre seg en såkalt kø-billett som gir deg plassen tilbake.   

I kø fra klokka 06.00

En av de som er aller ivrigst er 14 år gamle Silje Prestsveen fra Sandvika. Hun har holdt vakt på Stortorvet siden klokka var kvart over seks onsdag morgen. Totalt skal hun vente tolv timer for se sitt store idol, selv om hun allerede møtte han i går.  

- Jeg har fem lag klær på overkroppen, og to lag pluss ullsokker på beina, forteller hun. 

Silje har smurt med seg niste og virker godt forberedt. Og hun har møtt superstjernen en gang allerede det siste døgnet. 

- Jeg møtte han på Grand Hotell i Oslo i går, og ved en misforståelse holdt vi på å kysse, forteller Silje videre til fnisekor fra de rundt.  

Litt lengre bak i køen står en voksen kar sammen med to yngre jenter. Det er Bjørnar Frøhaug fra Elverum som har med seg datteren Jenny (10), og hennes venninne Mina Eline Trondslien (11).

- Det er greit for meg med litt hysteri så lenge jeg kan være med og ha kontroll. Dessuten sier reglene fra kulturhuset at barn under 13 må ha med seg foresatte.  

De har kledd seg godt og har planer om å få med seg absolutt alt.  

- Jeg gleder meg, sier pappa Bjørnar. Musikken er jo bra den!  

Jentene fnyser når HA spør om Justin Bieber.

- Det er Elliot som er kjekk, hvisker de i kor.  

Det er altså en finsk tretten-åring som lager oppstyr i Hamar i dag, og enda er det bare starten. 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke