21. aug
 
Idylliske toner fra Odd
Kveldssol, vakker musikk og lykkelige mennesker er oppskriften på en idyllisk julikveld, og det var akkurat det som skjedde lørdag.

Publisert: 07.jul.2018 22:47
Oppdatert: 07.jul.2018 22:53

I den varme kveldssola hadde om lag 650 publikummere trukket til Prøysenhuset for å få med seg Odd Nordstoga med band. Da bandet entret scenen i åttetiden lørdag kveld var det vakre toner som fylte konsertarenaen ved Prøysenhuset. God hjulpet av god lyd og idylliske omgivelser framførte Nordstoga med band en konsert som så ut til å treffe publikummerne godt. Konserten ble åpnet med «Min eigan song» før den fortsatte med «Kunsten å gå». En ting er sikkert, og det er at Nordstoga har plukket musikere ifra øverste hylle. Det låter rett og slett kjempeflott av hele bandet som ikke tar overhånd, men etterlater nok rom lydmessig til at Odd Nordstoga kan skinne igjennom med sin gitar og vokal.

Stolt visesanger

– Som visesanger må jeg si at det er stort å holde konsert her på hjemplassen til en av Norges største visesanger, sa Nordstoga fra scenen.

Publikum fikk seg en overraskelse da artisten bestemte seg for å spille en coverlåt, noe som han selv sa at han gjør nokså sjeldent. Lars Winnerbäcs «Om Du Lämnade mig nu» ble framført på norsk fra Nordstoga. En herlig og vakker hyllest til den svenske visesangeren.

Odd Nordstoga beviste at han kan det å stå på en scene. Lun humor, gode musikalske opplevelser og en tvers igjennom god stemning fylte gresset utenfor Prøysenhuset lørdag kveld.

Gjennomført

Konserten på lørdag virket gjennomført i alle ledd. Det musikalske satt som et skudd, lyden var tvers igjennom god, og lyset utgjorde nok til å sette stemningen fra scenen, selv om det fortsatt var dagslys da Nordstoga spilte. Scenelyset ga en ekstra varme til publikum, og komplimenterte musikken svært godt.

Alt i alt var konserten med Odd Nordstoga og band en svært vellykket affære, men den manglet det lille ekstra som skal til for å score høyest på poengskalaen.

Prøysenhuset viste seg fra sin beste side som konsertarena på lørdag. Effektiv logistikk, akkurat passe intimt og rikelig med serveringsmuligheter så ut til å blidgjøre publikumet som så ut til å stortrives under konserten. Sommer i Prøysen er i gang, og mange godbiter venter de neste ukene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke