20. aug
NYÅPNING: Muammer Atas er spent på nyåpningen av Ikke bare bar i dag.FOTO: OTTAR KORSNES
 
Vannlekkasje ødela - nå er Ikke Bare Bar klar til nyåpning
I to måneder har Ikke Bare Bar holdt stengt, men i dag åpnes dørene igjen.

Publisert: 02.mar.2015 06:30
Oppdatert: 02.mar.2015 07:35

Muammer Atas er daglig leder og gleder seg til nyåpningen. Han håper at de gamle gjestene på restauranten kommer tilbake. Kanskje også noen nye.

Det var vannlekkasjen som skjedde i oktober som gjorde at han måtte stenge for å pusse opp. 45.000 liter vann flommet ut og nedover etasjene.

Nå har Muammer Atas fått nytt golvbelegg, malt både tak og vegger. Det er kommet nye bilder på veggene. Lokalene er blitt lysere enn de var før.

- Jeg kommer til å satse på lunsjretter på dagtid. Håpet er at vi kan tilby rundt 20 ulike lunsjretter, sier Muammer Atas.

Vanligvis er det tre ansatte i Ikke Bare Bar, men Muammer Atas regner med litt økt interesse når han nå åpner igjen. Derfor vil de være fem som vil jobbe der den første tiden, så skal han vurdere dette etter hvert. Det vil bli arrangementer som er gjenkjennbare på Ikke Bare Bar.

Muammer Atas forteller at Ole Elvis Andersen og Knut Arnesen vil lage Elvis-show 14. mars. De har hatt en rekke lignende arrangementer på Ikke Bare Bar tidligere, så folk vet stort sett hva de får slike kvelder.

Da vi møtte Muammer Atas på Ikke bare bar forteller han om lange arbeidsdager for å få alt klart til dagens åpning. Fra tidlig morgen til veldig sent på kvelden. Han er litt sliten, men mest spent på hvordan det vil gå med nyåpningen.

Han vil i alle fall gjøre sitt beste for at folk skal trives.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke