24. aug
STAS: Storkar lokker folket til teater. Foto: Fredrik Olastuen
 
Ingen "Bør"-rekord
Storkaren «Bør» lå lenge an til å suse forbi gjeldende publikumsrekord for Teater Innlandet, men slik gikk det ikke.

Publisert: 04.des.2018 13:24
Oppdatert: 04.des.2018 13:23

Sunde-forestillingen «Det året det var så bratt» solgte 8.497 billetter på rundturen i Innlandet. De fire siste ekstraforestillinger med «Bør Børson jr.» spilles denne uka, onsdag 5. desember til lørdag 8.desember, men forestillingen kommer ikke til å slå Teater Innlandet-rekorden.
- Publikumstallet vil ende på oppunder åtte tusen, noe vi uansett er svært godt fornøyd med, skriver informasjonskonsulent Randi Strømbu i en epost - og legger til: 
- Det er fantastisk moro at så mange har sett vår «nye» Bør, og det som betyr aller mest er alle de positive tilbakemeldingene vi har fått fra publikum. Forestillingen har truffet folk i Innlandet med sin humor, varme og nostalgi, og vi vet at enkelte har sett forestillingen både to og tre ganger.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke