18. aug
Legge vekk: Det er ingen grunn til å legge vekk paraplyen ennå.
 
Ingen gode værnyheter i vente

Publisert: 27.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Sommeren til nå har vært preget av at det ene lavtrykket har avløst det andre, og slik ser det også ut til å bli framover.
- Det er bare sånn det er. Vi er også litt lei av det, sier statsmeteorolog Marit Helene Jensen til NTB.
Natt til lørdag kommer et stort nedbørssystem inn over Sør-Norge, og det gir til dels mye nedbør, særlig på Østlandet og mest i østlige strøk. Det kan også bli tordenvær og haglbyger, ifølge meteorologen.
- Bygene vil nok bli ganske sammenhengene, så det blir ikke så mye opphold mellom dem. Men i agderfylkene kan det bli litt bedre vær, særlig på kvelden, forteller Jensen. Også resten av landet får en våt dag, men det minst dårlige været ventes i Midt-Norge.
- Jeg har egentlig ingen gode nyheter for lørdag, medgir meteorologen.
Derimot ventes søndag å bli ganske grei de fleste steder, for selv om det kan komme enkelte byger, har meteorologene tro på perioder med sol. Særlig gjelder det sør for Stad og Dovre og i Finnmark og Troms.
Temperaturen ventes å komme opp i rundt 18 grader de varmeste stedene, og for eksempel i Finnmark vil den trolig ligge mellom 13 og 18 grader. (©NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke