18. aug
KONKURRANSE:
Henrik M. Dahlsbakken har deltatt i verdens største kortfilmkonkurranse, «Clermont-Ferrand International Short Film Festival».
Foto: Arna Marie Bersaas, NFI
 
Ingen pris til Dahlsbakken
Det ble ingen pris på Henrik M. Dahlsbakken i «Clermont-Ferrand International Short Film Festival». Filmen hans «Takk for turen» deltok i festivalens hovedkonkurranse.

Publisert: 13.feb.2016 20:47
Oppdatert: 15.feb.2016 09:42

Hamar-regissøren var selv til stede da prisene ble delt ut lørdag kveld. Det var også representanten for NFI (Norsk Filminstitutt), Arna Marie Bersaas. Hun sendte følgende kjappe kommentar fra salen hvor prisutdelingen foregikk:

- Ingen priser, men mange flotte tilbakemeldinger og interesse. Svært positivt å delta i en stor internasjonal konkurranse.

«Takk for turen» deltok i konkurranse om hovedpremien «Grand Prix» , med statue og 5.000 euro (50.000 norske kroner), juryens spesialpris med trofe og 4.000 euro, publikumsprisen med trofe og 4.000 euro, studentjuryens pris på 1.500 euro – og prisen til Canal + hvor gevinsten er visning i Frankrike og Spania.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke