25. aug
NOMINERT: Frida Ånnevik.
FOTO: JENS ERIK JENSRUD
 
Ingen pris til Frida
Det var bandet Highasakite som stakk av med Bendiksenprisen.

Publisert: 20.mai.2014 21:01
Oppdatert: 20.mai.2014 21:04
Frida Ånnevik fra Hamar var sammen med artistene Gabrielle, Oslo Ess, Bendik Brænne, og altså Highasakite, nominert til prisen som er oppkalt etter popmusikksnestor Arne Bendiksen og ble delt ut av artistenes egen bransjeorganisasjon GramArt på Blå i Oslo. Om prisvinneren sier juryen: – Årets vinner har gitt oss ny, innovativ og spennende musikk av høy kvalitet. Highasakite ga ut det hyllede debutalbumet «All That Floats Will Rain» i 2012 med påfølgende Spellemann-nominasjon, og fikk ikke mindre ros etter årets «Silent Treatment». Prisen på 100.000 kroner ble i år delt ut for femte gang, og går til artister som har kommet et stykke på vegen i karrieren. Tidligere vinnere er Karpe Diem (2010), Ida Jenshus (2011), Stein Torleif Bjella (2012), Monica Heldal (2013) (©NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke