26. aug
 
Ingjerd måtte droppe filmfest med Damon
Storfilmen «Downsizing» med Matt Damon ble presentert under filmfestivalen i Venezia denne uka. Ingjerd Egeberg måtte droppe festen, da hun forbereder «Double Feature» på Nationaltheatret.

Publisert: 31.aug.2017 11:41
Oppdatert: 31.aug.2017 11:47

Ingjerd Egeberg står på rollelisten sammen med Matt Damon, Kristen Wiig, Rolf Lassgård og Christoph Waltz i filmen «Downsizing».  Filmen har allerede fått fem av fem mulige stjerner i storavisa The Guardian, som blant annet skriver «Miniature masterpiece».   

Til Dagbladet sier Ingjerd: - Hadde jeg vært i Venezia, skulle jeg tredd på meg en fin kjole og bare gledet meg over å få møte igjen alle de koselige folkene. Men jeg skal gjøre alt for å få med meg USA-premieren i vinter.

Premieredato er satt til 22. desember i USA. Og 5. januar i Norge.

Til Hamar Arbeiderblad sa Ingjerd i fjor høst, mens filmen var under innspilling:

– Jeg føler meg som verdens heldigste menneske.

Hun hadde nylig kommet tilbake til Norge etter fem ukers opphold filminnspilling i Toronto – og hun fortsatte: 

– Vi gjorde mesteparten av opptakene der, og akkurat nå er vi i Trollfjorden i Lofoten for å ferdigstille filmen. Vi har hatt noen fantastiske dager her oppe, og det er veldig hyggelig å få mulighet til å avslutte innspillingen i Norge.

I filmen spiller hun «Anne-Helene» som er kona til «doktor Asbjørnsen» (Rolf Lassgård) som er mannen bak oppfinnelsen som gjør det mulig å krympe mennesker.

I filmen er krymping av menneskene løsning på jordas overbefolkning. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke