25. aug
Enda en pris: Andrea Gjestvang.
 
Internasjonal fotopris til Andrea Gjestvang

Publisert: 20.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Førjulsvinteren har vært ekstra fin for fotograf Andrea Gjestvang (31) fra Stange: Hun har fått både baby og internasjonal pris.
I oktober fikk hun sitt første barn.
Tirsdag fikk hun tredjeprisen i konkurransen Unicef Photo of the Year. Gjestvang, som bor i Oslo, hedres for prosjektet «En dag i historien». Som HA har omtalt tidligere fotograferte Gjestvang overlevende etter 22. juli-tragedien. Tidligere i høst ble bildene utgitt i bokform.
- Dette var veldig moro. Jeg blir både glad og overrasket når bildene mine blir lagt merke til. Denne konkurransen er ekstra fin fordi den fokuserer på barns situasjon, sier Gjestvang til HA.
Hun er tidligere hedret en rekke ganger, både i Norge og utlandet.
Unicef-konkurransen er også spesiell på det viset at deltakerne må bli invitert/nominert for i det hele tatt å få delta.
- Det er ekstra koselig at bildene mine lever sitt eget liv selv om jeg nå tar en liten pause, sier Gjestvang til HA, der hun også har jobbet.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke