19. aug
ALLSANGKAPTEIN: Bernt Torp stiller med allsang på Tjuvholmen for niende gang. Med seg har han Ola Dahl (vokal og bass) og Karoline Amb (vokal og piano). Foto: Remi Laakso
 
Inviterer nye talenter
Allsang på Tjuvholmen med Bent Torp for niende gang. Med seg på laget denne gang har han også nye talenter.

Publisert: 03.jul.2017 12:44
Oppdatert: 03.jul.2017 12:45

Onsdag 5. juli er det på’n igjen. Allsang er sommerslageren på Tjuvholmen i Hamar. På scenen står Bernt Torp, Karoline Amb og Ola Dahls, som tidligere, hver onsdag inviterer de en gjest, akkurat som tidligere – men i år har Torp også invitert nye talenter.

Som konferansier for UKM har Torp god kontroll på talentene i distriktet, og nå skal de få vise seg fram - og synge allsanger med publikum på Tjuvholmen.

God meny

Onsdag 5. juli er Hege Øversveen og Johanna Denker gjester, og de har med seg en ny låt som skal presenteres. I tillegg kommer Edd Arne Stensåsen Skjønsberg som skal framføre en låt med ukulele – og han inviterer til allsang med «Tigergutt» (CC Cowboys).

12. juli kommer Maren Aarskog, singer/songwriter fra Brumunddal som er klar med ny cd. Sebastian Barstad med Sander komer med «human beatboksing», med et potpurri over norske- og internasjonale hits.

19. juli er det klart for Bertil Reithaug, blant annet kjent fra Krag Jørgensen Band, og aktuell i musikkteatret «Elden» på Røros. Ungt innslag er Magnus Nordbekk, som framfører en monolog om å være ung i dag.

26. juli kommer Espen Haugen Olsen, aktuell som vikar i Ole Ivars. Hans Morten Ståland er kveldens unge innslag. En «singer-songwriter». Ifølge allsang-kaptein Bernt Torp, så har Ståland en fantastisk stemme. Han har valgt seg Tom Petty’s «Free fallin» som allsang-låt.

2. august står Roy Rindal (vokalist Spinnvill) på scenen sammen med Torp, Dahl og Amb. Hit kommer også Gard Elias Lervang med dansegruppe og metallmannen Henning Langgård fra Stange.

Bassisten Vidar Tyriberget står klar som reserve for den fraste trioen på scenen.

Populært

Bernt Torp fikk ideen om allsang på Tjuvholmen i Hamar da han var publikumsoppvarmer for TV2 på programmet «Allsang på Grensen». I år er det niende året han samler folk til allsang på Tjuvholmen Kro. I løpet av fem kvelder samler han mellom 1200 og 1500 personer.

Så populært er showet at enkelt av de faste gjestene melder avbud på sms til Torp.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke