20. aug
KONSERT: Storhamar Blandede Kor inviterer. Fra venstre: Claudia Bergum, Trond Berg, Sverre Bjørnstad og Tone Elin Grøneng. FOTO: HÅVARD LILLEBO
 
Inviterer til konsert i Domkirka
Da Storhamar Blandede Kor ble spurt av ekteparet Maria Arredondo og Torstein Sødal om de skulle holde konsert sammen, var ikke koret sene med å si ja.

Publisert: 07.nov.2017 20:43
Oppdatert: 07.nov.2017 20:50

Derfor kan du 12. november ta på deg finstasen, og møte opp i Hamar Domkirke for en aften med variert musikk.

– Det er moro at Maria Arredondo og Torstein Sødal vil ha med oss på en konsert i Hamar. Så da spørsmålet kom, svarte vi ja umiddelbart, sier Storhamar-dirigent Trond Berg.

Det er ikke første gang koret holder konsert sammen med andre artister. Tidligere har de også opptrådt sammen med The Real Group og After Eight.

Arredondo er en kjent artist i Norge, og har utgitt seks musikkalbum. Hun har samarbeidet med artister som Christian Ingebrigtsen, Espen Lind og Jon Lord fra Deep Purple. Ektemannen Sødal er tenor, og har blant annet sunget jula inn med Hanne Krogh. Han har også en andreplass i Melodi Grand Prix på CV-en.

Publikum kan forvente musikknummer fra katalogen til alle på scenen.

– Vi gleder oss, og ser fram til å presentere et repertoar som vi håper vil skape trivelig stemning en novemberkveld i Hamar Domkirke, sier korleder Sverre Bjørnstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke