22. aug
Jubileum: Glen H. Gran og Mangus Østvang byr på et tettpakket konsertprogram på Gregers 29.10.
 
Minifestival lokker med gratis innspilling
Memphis Bound Studio feirer 5-års jubileum, og den anledning inviterer driverne av studioet til en helaften der konsertene kommer tett som hagl.

Publisert: 23.okt.2016 13:00
Oppdatert: 23.okt.2016 13:07

– Vi vil gi publikum valuta for pengene, og hvis alt går etter planene blir det ingen pustepauser undervegs, sier Glen H. Gran fra Memphis Bound Studio. Minifestivalen One night at Memphis Bound arrangeres for første gang 29.10. på Gregers, og arrangørene stiller med et tettpakket konsertprogram.

Mye var bedre før

Cacadou, Krom, Trond Svendsen & Tuxedo, Bullet Proof, Memphis Bound Band, Christina Jacobsen, Odd-Erik Lothe og Morten Wærhaug er blant aktørene som skal i aksjon i løpet av kvelden. Konsertene spilles på to ulike scener, og felles for alle artistene er at de har en forbindelse med Memphis Bound Studio.

– Vi la merke til at vi har blitt godt kjent med mange nye folk i løpet av tiden i studioet, og dette arrangementet blir et slags møte mellom musikere, venner og kollegaer, sier Magnus Østvang.

I Memphis Bound Studio gjør de ting på den gode gamle måten, og duoen har investert mange kroner på å hente klassisk, analogt utstyr til studioet på Smeby. For Gran og Østvang er det dermed helt naturlig at de også ser tilbake i tid når de arrangerer festival, og plakaten er sterkt preget av musikere som sverger til klassiske uttrykk og stilarter.

– Det er litt av meningen at denne festivalen føles litt på samme måte som vi har det i studio. Vi vil hedre de gode gamle dager, sier Østvang.

Talentkonkurranse

Festen starter allerede på dagen med talentkonkurranse. Der vil juryen først og fremst ha fokus på låtskriverkunsten, og arrangørene etterlyser dermed deltakere i form av lokale låtskrivere. De opplyser samtidig at vinneren av talentkonkurransen får mulighet til å spille inn en singel i Memphis Bound Studio.

Gran og Østvang forteller at de nå ser fram til å ta imot publikum, og duen er klare på at publikum kan glede seg til en kveld fullstappet av musikk.

– Vi håper selvsagt at det kommer nok folk til at det blir litt liv i lokalet, sier Østvang.

– Det viktigste for oss er allikevel at de som tar turen får en god opplevelse, sier Gran.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke