23. aug
Vårdag: Even Engen og Camilla Brandt ser fram til vårdagen på lørdag.
 
Inviterer til vårdag i sentrum
Sentrumsforeningen og Stange Kulturskole inviterer til vårdag i Stange lørdag 21. april.

Publisert: 18.apr.2018 19:23
Oppdatert: 18.apr.2018 19:27

Vårdagen i Stange er en tradisjon for Stange kulturskole. I år inviteres det nok en gang til vårfest i sentrum.

- Kulturskolen skal ha masse konserter, utstillinger og teaterforestillinger hele dagen. Vi har invitert alle elevene i kulturskolen så det blir 120 elever som opptrer, sier Camilla Brandt fra Stange Kulturskole.

Hun ser fram til vårdagen, men hun mener at det er noe som mangler.

- I år fikk vi ikke med oss korpsene. Korpsene var opptatte på lørdag, så de kunne ikke være med i år. Vi vil gjerne ha de med neste år, sier hun.

- Vårdagen er hele Stange. Det er kulturskolens engasjement. Vi i Sentrumsforeningen er veldig takknemlige for at kulturskolen stiller opp på denne måten her og bidrar til at det blir en veldig fin kulturell underholdningsdel på vårdagen. Nytt av året er et bagasjeromsloppemarked. Det er noe helt nytt vi har invitert til i år. 40 påmeldte deltakere kommer med bilene sine, og åpner opp bagasjelukene. Der florerer det med ting som er overflødige for vedkommende, men som kanskje andre kan ha lyst til å kjøpe, sier Even Engen i Sentrumsforeningen.

Vårdagen i Stange avholdes lørdag 21. April fra klokka ti til tre. Her vil det være boder opp igjennom hele Storgata i Stange.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke