21. aug
 
Jakten på kjærligheten til Hoel gård på Nes
Hoel gård blir location når Tv2 drar i gang en ny sesong av «Jakten på kjærligheten» i sommer.

Publisert: 12.mai.2015 14:01
Oppdatert: 12.mai.2015 15:30

Tv2 går i gang med sin 12. sesong av det bonderomantiske programmet. Nytt av året er det de innledende rundene med speed date skal foregå på Hoel gård på Nes i Ringsaker.

I slutten av juni er Vigdis og Per Eilif Sandberg klare til å ta imot intet mindre enn fire kjærlighetssøkende bønder, 40 friere og et produksjonsteam på 35 mann.

– Vi stiller fasilitetene våre til disposisjon. Jeg ser ikke bort fra at nærområdet ellers også kan benyttes til tv-opptak. Dette blir god profilering av mjøsområdet, sier Per Eilif Sandberg.

MØTER FRIERNE PÅ NES

Allerede 21. mai kommer Tv2 med et presentasjonsprogram, der tv-seerne kan bli kjent med årets seks bønder. De fire av disse som får flest frierbrev, blir med videre til speed date på Nes i sommer. Hver av dem får møte ti utvalgte friere for aller første gang.

Tv2 har vurdert flere locations, og i år falt valget på Hoel. De siste årene har speed date-innspillingen foregått på Losby gods utenfor Oslo.

– Hoel ligger nydelig til. Logistikkmessig er også Hoel et egnet sted. Gården har mange rom og uteområder vi kan bruke, og det er et av kravene vi har, sier Unn Grethe Berge, kommunikasjonsrådgiver i Tv2.

Per Eilif Sandberg er godt fornøyd med tv-selskapets valg.

– Det er hyggelig at Hoel er blitt valgt ut. For produksjonsselskapet er dette en fin plass. De har vært her og forberedt seg, forteller Sandberg.

Mens de fire bøndene og produksjonsselskapet skal bo på Hoel, blir frierne innlosjert andre steder. Speed daten på Hoel skal spilles inn i månedsskiftet juni/juli. Resultatet skal vises på tv i august.

NYTT PRODUKSJONSSELSKAP

Frimentale har overtatt produksjonen av kjærlighetsprogrammet for Tv2. De ser for se pene tv-bilder av vakker natur, Mjøsa og Skibladner.

– Det blir nok litt nytt nå i sesong 12 av «Jakten på kjærligheten», men også mye av det kjente som seerne er vant med i serien. Katarina Flatland skal være programleder også i denne sesongen. Hun er allerede i gang med å reise rundt på besøk på gårdene og bøndene. Allerede 21. mai kommer Tv2 til å sende et presentasjonsprogram, hvor vi blir bedre kjent med årets bønder og gårdene. Det er kommet inn en god del brev allerede, men vi håper flere vil sende brev, så får de oppleve å komme på speed date til vakre Hoel gård og møte årets Jakten-bønder, sier Berge.

FØLGER MED PÅ SERIEN

På Hoel gård har Vigdis og Per Eilif Sandberg en god del å forberede før sommerens storinnrykk. Vertskapet har et forhold til «Jakten på kjærligheten» fra før. I 2010 var sønnen Christian Fredrik selv med som deltaker, og da ble Hoel gård vist fram i programmet.

– Det var en litt spennende sesong ... sier Per Eilif Sandberg, som selv følger med på serien.

– Jada, jeg ser på. Det er hyggelig å se hvor flotte representanter fra bondeyrket som blir presentert. Så har jeg inntrykk av at speeddaten er det store, og at dette er det som favner breies, sier Sandberg.

ÅRETS BØNDER

Tv2 har allerede presentert årets Jakten-bønder på sine nettsider. Her er årets bønder:

Ole Kasper Næss (42) fra Løken i Akershus, som driver med hjort, korn og skog.

Ruben Tunestveit Kengakaran (28) fra Tunes i Arna, som driver med sau og storfe.

Hans Petter Hestmo (41) fra Steinsdalen i Sør-Trøndelag, som driver med sau og ammekyr.

Else Marie Tveit Rødby (33) fra Hurum, som driver med korn og sauedrift.

Alf Bernhard Ouren (39) fra Gjøvik, som driver sauedrift.

Kjartan Bergsvåg (36) fra Voss, som driver med sau.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke