19. aug
playback: Jan Erik Vold spilte cd av sine egne dikt i dag, noe som nok skuffet mange av de fremmøtte.
 
Jan Erik Vold tjuvstartet festivalen
Jan Erik Vold tjuvstartet festivalen på Hamar i ettermiddag. De som hadde møtt fram for å høre Vold lese egne dikt ble møtt av playback på et skurrende musikkanlegg. Kanskje litt skuffende?

Publisert: 08.mar.2012 19:24
Oppdatert: -

Det var mange som kom til Gravdal i ettermiddag for å høre Jan Erik Vold lese egne dikt. Men det ble ingen høytlesning. Istedet fikk vi høre diktene fra en cdspiller med dårlig lyd. Noen virket skuffet, mens andre syntes å være fornøyd med å høre Vold fortelle om diktene mellom sporene han spilte av fra cdeen: Bye Bye Blackbirds.
Vi traff en ekte Vold fan.
- Jeg liker livserfaringen i alt Vold skriver om. Det er så mye bredde og stort spenn i hans tekster, sier Tone Merete Øverby.
Festivalsjefen Gunnar Brox Haugen gleder seg veldig til søndagens bestillingsverk: Nattåpent i Hedmarksmuseets Aula, der blant annet Anders Baasmo Christensen skal lese dikt til musikk komponert av Invild Koksvik Amundsen og Lars Jakob Rudjord.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke