20. aug
KOMMER: Jarle Bernhoft er klar for Hamar Music Festival i juni neste år. FOTO: INGRID AAS.
 
Jarle Bernhoft til Hamar Music Festival
Neste års Hamar Music Festival har trukket til seg en av Norges mest talentfulle og kanskje den hotteste av dem alle akkurat nå. Jarle Bernhoft med band entrer hovedscenen i Strandgateparken fredag 29. juni.

Publisert: 09.des.2011 13:24
Oppdatert: -

Neste års Hamar Music Festival har trukket til seg en av Norges mest talentfulle og kanskje den hotteste av dem alle akkurat nå. Jarle Bernhoft med band entrer hovedscenen i Strandgateparken fredag 29. juni.
Multiinstrumentalisten som ofte opptrer alene stiller for anledningen med en linup som teller hele 12 personer på scenen!

Jarle Bernhoft, også kjent under artistnavnet Bernhoft, (født 27. juni 1976) er en norsk sanger, multiinstrumentalist, komponist og tekstforfatter som opprinnelig kommer fra Nittedal. Han er i dag bosatt i Oslo. Bernhoft er mest kjent for låter som «Streetlights», «Shout», «Choices» og «C'mon Talk».

Jarle Bernhoft var tidligere frontfigur, låtskriver og vokalist i Span, og ga ut sitt første soloalbum i 2008, deretter et konsertalbumet “1: Man 2: Band” i 2010 og nå sist det skamroste albumet “Solidarity Breaks” i 2011. Bernhoft har samarbeidet med en rekke norske framtredende popartister og jazzmusikere.


Festivalen har store forventninger til Jarle Bernhoft med band og vi tror publikum vil elske hans soulpregede og catchy musikk. Jarle Bernhoft er kritikerrost som komponist, låtskriver og vokalist. Bernhoft begeistrer anmeldere og fans med sine plater, og er enda bedre live enn på plate. Bernhofts musikk beskrives som fengende og tidløs og multitalentet er også klar favoritt til å vinne Spelemannsprisen for 2011. Bernhoft er videre aktuell førstkommende søndag fra den TV-sendte Nobelkonserten i Oslo Spektrum.

Jarle Bernhoft spilte solo på Gregers i tidligere i år. Den gang ble alle billettene revet vekk på 5 minutter. Nå kommer han altså tilbake til Hamar og Strandgateparken, denne gang med fullt band: Jarle Bernhoft: (vokal, gitar, Rhodes, div.), David Wallumrød (tangenter), Torstein Lofthus (trommer), Audun Erlien (bass), Hedvig Mollestad (gitar, vokal), Martin Winstad (perc), Line Horntveth (perc, fløyte, vokal), Trygve Seim (saksofon), Øyvind Brekke (trombone), Rikke Norman (kor), Marianne Pentha (kor) og Ingunn Dalland (kor)


Maria Mena med band var den første artisten som ble presentert fra festivalen tidligere denne uken. Dermed er to av Norges fremste og mest aktuelle artister klar for Hamar Music Festival 2012. Salg av festivalpass er allerede i gang via
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke