18. aug
 
Jazzet opp gatene
Det var god stemning i Hamars gater da byens korpsmusikanter marsjerte gjennom sentrum under årets AnJazz-parade

Publisert: 10.mai.2014 15:05
Oppdatert: 10.mai.2014 15:10

Med velkjente toner fra "When the saints go marching in"og "Georgia on my mind" ble Torggata forvandlet til Bourbon Street under lørdagens AnJazz-parade I Hamar sentrum.

Marsjerte i utakt

Paradenstartet med en samling av byens korpsmusikere på Stortorget, men etter hvertsom toget ankom Østre torg ble massene stadig større. Det var mange som villevære med på moroa.

- Dette var helt annerledes fra det vi er vandt med, men detvar veldig god stemning i gatene, sier trompetist Stian Wiik Berg (15). Berghar vanligvis fast plass blant rødjakkene i Hamar Ungdomskorps (HUK), og hanforteller at lørdagens jazzparade krevde en ekstra dose konsentrasjon.

- Her må man konsentrere seg om å gå i utakt, og akkurat deter ikke så lett etter mange år med marsjering, sier han.   

Vårstemning på torget 

Etter en liten stund ankom det fargerike paradetoget Østretorg, og der fortsatte festen med Big Easy band sammen med det velkjentesøskenparet Knut og Johanne Kippersund Nesdal. Det var mange som sto igjen påtorget, og stemningen var god i folkemassen.

- Dette var veldig hyggelig, og stemningen blir god når deter såpass mange som står samlet, sier Susanna Bjørnhaug (17).

- Her fikk vi en liten forsmak på hva som venter på 17. mai,sier Julie Lois Bjørnhaug (15). 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke