19. aug
Sangstjerne: Inger Lise Rypdal strålte på gregers da hun inntok rollen som Tina Turner mot slutten av konserten.
 
Jazzet opp Gregers
Chipahua med Maj Britt Andersen og Inger Lise Rypdal i spissen sørget for fengende toner på Gregers utover natten.

Publisert: 07.des.2013 23:11
Oppdatert: -

Lørdag kveld fikk hamarsingene et gledelig gjensyn med de gamle heltene i Chipahua da de gjestet scenen på Gregers.

Gamle travere

De startet opp som et soul og jazzband i 1979 av studenter fra Chateau Neuf- miljøet i Oslo, og ble raskt et navn man la merke til på norske scener. Bandet har alltid stilt med en stor besetning, og under lørdagens konsert var det trangt på scenen for musikerne. Inger Lise Rypdal, Maj Britt Andersen, Freddy Dahl, Torun Eriksen, Morten Halle, Jens Petter Antonsen, Torbjørn Sunde, Ole Henrik Giørtz, Kjell Larsen, Geir Holmsen og Bjørn Jenssen var alle delaktige i det som ble en veldig hyggelig konsert.

Herlig Stemning

Stemningen på Gregers var bedre enn på lang, lang tid, og publikummerne tok imot hver eneste låt med full jubel og trampeklapp. Det herlige stemningen skyldes nok delvis at vi er midt i julebordsesongen, men først og fremst på grunn av det suverene fyrverkeriet som foregikk på scenen. Det er ingen tvil om at det fremdeles er fart i de gamle traverne, for lørdagsunderholdningen var av ypperste klasse.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke