19. aug
 
Jenny Moe på MTV
Jenny Moe kom i mål med kronerullingen. Nå kan hun komme på MTV.

Publisert: 31.mar.2013 17:35
Oppdatert: -
Hamar
Hamar Arbeiderblad omtalte på mandag musiker Jenny Skumsnes Moes kronerullingskampanje for å finansiere en musikkvideoinnspilling i Dubai. Da klokken slo tolv skjærtorsdag formiddag hadde 153 små og store investorer gitt sin støtte prosjektet, og hjulpet Moe med å nå prosjektsummen på 10.000 euro.

106 prosent finansiert

«Dere bevitner nå en statusoppdatering til den desidert happieste singer/songwriteren på jord!»
Slik startet jubelen på Facebook da Moe forsto at finansieringen var i boks. Totalt har det blitt samlet inn 10.631 euro, hvilket tilsvarer drøyt 79.400 norske kroner. Pengene er ment å dekke alle utgiftene knyttet til musikkvideoinnspillingen til låten «Mon Capitaine».
- Jeg er i grunn litt målløs. Men det tar kort tid før ordene og følelsene flommer over, når jeg tenker på alle de som har gitt, delt prosjektet videre og støttet på den måten de hadde sjanse til. Det har vært helt ufattelig stort! Men først og fremst må jeg si tusen takk for alle tilbakemeldingene. Jeg var litt bekymra på forhånd: hva ville folk tenke om dette? Men tilbakemeldingene har vært så fantastisk rørende og støttende at jeg har forstått at jantelover kun er negative sperrer som finnes i eget hode - og de har forduftet helt, forteller en strålende fornøyd Moe.

Skylder noen konserter

De største bidragsyterne ble lovet en privatkonsert i egen stue. Moe forteller at hun lover å gjennomføre alle som en.
- Snart får jeg en mail fra NewJelly der det står oversikt over da blant annet hvor mange broderier jeg må sy og hvor mange konserter jeg må spille. Det er minst 10 kontor- eller hjemmekonserter, og det gleder jeg meg veldig til.

Kan komme på MTV

- Nå har endelig Attitude fått klarsignalet på at dette blir noe av, så da trengs det en to-tre uker på forberedelsene. Blant annet tillatelser for å filme utendørs, forteller Moe.
- Så etter planen blir det da innspilling i midten av april, før ørkenen blir for varm, sier Moe, som har blitt fortalt av produksjonsselskapet at videoen vil bli vist på MTV Arabia.
- Tenk å bli den første jenta fra Brumunddal som vises på MTV i Midtøsten! Dette har fått fram troa på dugnadsånden og framtidsoptimismen i meg - og jeg håper at denne kampanjen, låten Mon Capitaine som drev meg til å få det gjennom og musikkvideoen som nå kan komme fra det, kan få andre som har store drømmer og prosjekter de bærer på, til å virkelig ta tak og gjøre noe med dem - gjennom crowdfunding eller ei.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke