23. aug
JENNY TIL TOPPS: Jenny Skumsnes Moe takket familie og kollegaer etter å ha vunnet årets Talentpris. Her sammen med Triol-konferansier Arild Halvorsen.
 
Jenny vant kulturpris
Jenny Skumsnes Moe (24) stakk av med Henning Børresens Talentpris 2011 under Hamar Janitsjarskoles årlige Triol-arrangement.

Publisert: 19.nov.2011 19:06
Oppdatert: -
Jenny Skumsnes Moe (24) stakk av med Henning Børresens Talentpris 2011 under Hamar Janitsjarskoles årlige Triol-arrangement.

Dette er den 10. gangen den årlige talentprisen deles ut, og siden 2002 har Henning Børresens Kulturfond delt ut en kvart million kroner til unge mennesker som utøver en form for kunstnerisk virksomhet, og som satser på å gå videre med det.
- Å vinne denne prisen hjelper meg så utrolig mye med å komme videre, fortalte Moe etter å ha fått overrakt sjekken på 25.000 kroner fra styremedlem Tove Myrvold og Henning Børresen selv.
Seremonien fant sted under Hamar Janitsjarskoles 48. Triol-konsert på Scandic store scene lørdag kveld.
- Jeg ble overrasket over at prisen gikk til meg som utøver av popmusikk. Det er mange som ikke tror det, men hverdagen til en popmusikere er virkelig « A Hard Days Night», sa Moe. Den usignerte musikeren fortalte at pengene kommer til å gå til studioinnspilling, og at dette er en god hjelp på vegen mot drømmen om å kunne leve av å skape musikk.
Her er de tidligere vinnerne av Hennings Børresens Talentpris:
2010 Marte Reithaug Sterud
2009 Kasper Skullerud Værnes
2008 Astrid Groseth
2007 Mari Rui Nygard
2006 Yngvild Aspeli
2005 Maren Myrvold
2004 Espen Berg
2003 Mari Silje og Håkon Samuelsen
2002 Synnøve Wetten

Les mer om årets Triol-arrangement og Jenny Skumsnes Moe i mandagens papirutgave av HA.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke