23. aug
Selger godt: Cappelen Damm melder at alle bøkene om Jesperpus ble solgt på bare én uke. FOTO: Christian E. Bergheim
 
3.000 Jesperpus-bøker revet vekk – nå skal det trykkes flere
Førsteopplaget av boka om Jesperpus ble utsolgt i løpet av den første uka på markedet. Nå er 5.000 nye bøker på veg.

Publisert: 24.okt.2016 09:48
Oppdatert: 24.okt.2016 09:59

Boka «Jesperpus – en helt spesiell katt», forfattet av matmor Aina Stormo og Katia Gjerding Wiegand, viser hele spekteret av Jesperpus’ sider fra hans hverdag som kattekjendis. Boka har blitt en suksess, skal vi tro forlaget. Mandag melder nemlig Cappelen Damm at boka blir trykket i 5.000 nye eksemplarer etter at førsteopplaget på 3.000 ble revet vekk.

Jesperpus ble verdenskjent over natta etter at TV 2 sendte en film hvor han går på ski med matmor Aina Stormo. Filmen ble i timene etterpå spredt i sosiale medier over hele verden, noe som har gitt millioner av visninger.

Jesperpus har for lengst fått sin egen blogg og en Facebook-side med over 57.000 følgere. Ifølge Time Magazine er Jesperpus det 59. mest innflytelsesrike dyret i hele verden. Kjendisstatusen gjør at Jesperpus rett som det er blir gjenkjent på gata, og henvendelser strømmer på – også fra utlandet.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke