23. aug
Joe Lynn Turner: Skal skape stemning på Tømmerstock på lørdagskvelden 8. august.
 
Joe Lynn Turner til Tømmerstock
Den amerikanske vokalisten og låtskriveren Joe Lynn Turner (født 1951) er ny artist ut på sommerens Tømmerstock-festival i Brumunddal.

Publisert: 11.feb.2015 10:46
Oppdatert: 11.feb.2015 10:48

Joe Lynn Turner er framfor alt kjent som vokalist i Rainbow, men også fra Deep Purple.

Han fikk sitt gjennombrudd da han i 1980 erstattet Graham Bonnet som Rainbow-vokalist. Han rakk å bli med på tre Rainbow-album, før bandet ble oppløst i 1984. Deretter gikk han solo med albumet «Rescue You», og ble deretter med Yngwe Malmsteen på flere album.

I 1989 skiftet han beite til Deep Purple og deltok på albumet Slaves and Masters, før han igjen satset på sin solokarriere.

Joe Lynn Turner har også gjort flere opptredener her til lands de senere årene, og han har blant annet vært studiomusiker med TNT på to album. I 2010 spilte hans på Norway Rock Festival, og året etter gjorde han en liten turné her til lands.

Artistlista

På artistlista til årets Tømmerstock 7. og 8. august står nå det canadiske progrock bandet Saga, Åge Aleksandersen & Sambandet, CC Cowboys, Gabrielle Leithaug, og altså Joe Lynn Turner.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke