19. aug
Jørgen Helmersen.
FOTO: PRIVAT
 
Jørgen ute av Idol - Melissa videre
Det gikk ikke veien for 16 år gamle Jørgen Helmersen fra Brumunddal i går kveld, men Melissa Iskric Norrøne (18) fra Gaupen imponerte dommerne.

Publisert: 17.sep.2014 22:05
Oppdatert: 18.sep.2014 09:46

I gårsdagens Idol-sending på TV2 skulle 55 deltakere reduseres til de 40 aller beste, de som kommer videre til semifinalene utover høsten.

Først ut

Jørgen Helmersen fra Brumunddal sang John Newmans «Love me again» foran dommerne, men denne gangen ble de ikke så imponert. 

- Jeg er litt redd for at de høye tonene var litt sure, sa 16-åringen da han var ferdig. Og riktig nok ble han den første i går som ble sjaltet ut av konkurransen. 

Du kan se hele Jørgens framføring på TV2s nettsider her. Bare et utdrag fra hans låt ble vist på kanalen i går kveld.

- Dette må være den beste soloseansen i Idols historie, mente Gunnar Greve Pettersen og syntes de 55 gjenværende deltakerne holdt meget høyt nivå.

- Det har vært en sann glede å høre dere synge, sa Espen "Dansken" Selvig før dommerne trakk seg tilbake for å plukke ut de 40 semifinalistene.

Imponerte dommerne

Og blant de 40 fant dommerne plass til en annen ringsaksokning i Melissa Iskric Norrøne (18) fra Gaupen. Hun sang Alicia Keys låt «If I ain’t got you» og imponerte dommerne.

Se hele framføringen hennes her

Norrøne skal prøve seg mot sju andre deltagere onsdag 24. september. TV-seerne stemmer da to av de åtte videre til finalerundene i Idol. Finalerundene starter 10. oktober.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Melissa Iskric Norrøne.
FOTO: ESPEN SOLLI / TV2
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke