23. aug
TIÅRSJUBILEUM: Chris Thompson kommer tilbake til Under Bruafestivalen. Til høsten er det klart for tiårsjubileum. Her fra konserten i 2011. Foto: Under Bruafestivalen
 
Jubileum under brua
Under Bruafestivalen feirer sitt eget tiårsjubileum med å hente tilbake en av festivalens absolutte høydepunkt: Den tidligere vokalist i Manfred Mann, Chris Thompson, med Mads Eriksen Band.

Publisert: 27.feb.2015 12:14
Oppdatert: 27.feb.2015 12:20

Tiden går. Også under brua.

Det startet med at et par av gutta oppdaget at det fantes strømuttak under brua ved Vikingskipet, og i 2006 sto Haakon Haga, Dan Viggen og Ulf Storbekk på plakaten. Siden den gang har byens befolkning sklidd på høstglatta ned under brua en gang i året. Et tusentalls billetter er, sånn cirka, solgt hver gang.

I fjor ble det et underskudd på 70.000,- - men det stopper ikke Jan Egil Løvbak, Per-Cato Risberg og resten av gjengen fra å rigge en ny festival.

Hovedtrekkplaster er Chris Thompson & Mads Eriksen Band. Klar for scenen er også sørlandsjenta Hanne Leland med band og pop og country. Og Odd R. Antonsen Band. Og Halloween fra Løten og åttitallet; med Leif Johan Knashaug (bass/vocal), Odd Gunnar Nergaard (gitar) og Rune Nergaard (trommer).

«Chris Thompson leverte en av de beste konsertene undertegnende noensinne har hørt i Hamar», skrev Hamar Arbeiderblads rutinerte anmelder Svein Erik Løberg. Drøyt sju hundre ivrige foran scenen den kvelden i 2011 så ut til å være enig med Løberg.

Nå er sjansen her igjen. Til å høre både «Mighty Quinn», «Blinded by the Light» og «Davy's On the run again».


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke