24. aug
 
Julekonserten over alle julekonserter
Tradisjonen tro sang Rein Alexander, Christine Guldbrandsen og Mads Belben inn under den klassiske julekonserten i Vang kirke fredag kveld.

Publisert: 12.des.2014 22:23
Oppdatert: 13.des.2014 09:44

Til melankolske toner fra Øystein Trollås kom de tre vokalistene vandrende oppover kirkegangen, og da Rein Alexander, Christine Guldbransen og Mads Belben allerede viste sitt fantastiske samarbeid på «Mitt hjerte alltid vanker», var det ikke vanskelig å merke at de 350 personene som hadde tatt turen til Vang kirke hadde en magisk aften i vente. I halvannen time fikk publikum servert juleklassikere som perler på en snor, både i form av sterke soloprestasjoner, duetter og trestemte numre.

Humor

Mellom klassikerne ble det fortalt morsomme historier fra alle tre, noe som skapte god stemning blant publikum. Det ble også god latter da trioen utfordret publikumet til å delta på allsang. Alexander beroliget de som var usikre på sin egen stemme.

– Vi vil gjerne at dere er med å synger litt på de neste sangene, inni dere, sa han til stor latter fra salen.

Gåsehud

Slutten av konserten kunne ikke vært toppet bedre. Guldbrandsen fikk tårene til renne hos flere som satt trollbundet på kirkebenkene med «Auld Lang Syne», mens Alexander sin versjon av «O Helga Natt» ga en gåsehud som fikk hårene på kroppen til å reise seg. Konserten ble avsluttet med klassisk allsang av «Deilig er Jorden».

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke