18. aug
Tjuven: Sondre Justad hadde suksess med sin opptreden på Tjuven. I oktober er han tilbake i Hamar.
 
Sondre Justad tilbake til Hamar
Sondre Justad kommer tilbake til Hamar, kort tid etter at han var et av høydepunktene på Tjuven Musikkfest på Tjuvholmen. 19. oktober spiller han på Festiviteten.

Publisert: 27.aug.2018 11:45
Oppdatert: 27.aug.2018 11:50

Justads debutalbum «Riv i hjertet» lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).

HER kan du lese HAs anmeldelse fra festivalen på Tjuvholmen i sommer.

Oppfølgeren «Ingenting i Paradis» fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere, og hele turnéen ble utsolgt før den var i gang. I høst er det duket for en ny og mer omfattende turné, med Hamar som et av spilestedene. Og etter opptredenen på Tjuven, er det klart at det er et stort publikum som venter på Justad.

Med konserten 19. oktober er Justad nå også klar for Festiviteten Bar & Scene – Hamars nye konsertlokale. 14. september er det Frida Ånnevik som har første konsert på Festiviteten. Andre artister som er klare er Lisa Ekdahl, Christel Alsos, Oslo Ess, The Real Group og Bugge Wesseltoft. Nå er også Sondre Justad inne på lista.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke