24. aug
 
Kåss Furuseth fikk ærespris

Publisert: 07.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Komikeren Else Kåss Furuseth ble torsdag tildelt Wenche Foss' ærespris. 32-åringen er kanskje best kjent fra TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» der hun er fast medlem. Prisen er på 100.000 kroner og deles ut i forbindelse med Foss' bursdag. Den norske filmdivaen døde 28. mars 2011. Prisen tildeles en person eller organisasjon som i sterk grad kan forbindes med Wenche Foss' livsglede og engasjement. Else Kåss Furuseth deler prisen med organisasjonen Vi som har et barn for lite. (©NTB)
I fjor gikk prisen til Jonas Borchgrevink, grunnleggeren av nettstedet My Good Act og skuespilleren Rolv Wesenlund. Året før gikk prisen til Hege Schøyen og idrettslaget Freestyle IL. I 2009 var det Trond-Viggo Torgersen og Vivil-lekene som fikk Foss' ærespris.
Det er ukebladet Se og Hør som startet opp prisen i 2009 og som også står for prispengene. (©NTB)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke