24. aug
 
Kaizers Orchestra topper konsertvår
Kaizers Orchestra, pop-punkbandet Oslo Ess og Elin Furubotn er tre artistnavn vi kan møte i Hamar denne våren. På Sebs Hotell spiller elever fra Lipa, Liverpool Institute for Preforming Arts.

Publisert: 02.jan.2012 15:39
Oppdatert: -

Byens populære utesteder holder på å spikre sine konsertprogram og det er duket for mange høydepunkter. Kaizers spiller på Hydranten, Oslo Ess og Elin Furubotn på Gregers.
På Seb's Hotell er det duket for musikalsk fyrverkeri. Bookingansvarlig Hein Rikar Steen Michaelsen kan friste med litt av hvert. Han er stolt av Lipa.

LIPA ble startet opp av Sir Paul McCartney og Mark Featherstone-Witty i 1996, og tilbyr i dag utdanning innenfor skuespill, dans, musikk, management, lydteknologi og teaterdesign.
Seb's Hotell starter vinterens konsertprogram med Pelagic, Tripod og Diamondog fredag 20. januar.

En av de aller største happeninger på Hedmarken for mange i vinter blir gjensynet med Kaizers Orchestra. Bandet spiller på Hydranten 28. mars. Ifølge daglig leder Katrine Clausen Fredheim på Hydranten Kulturscene spiller Kaizers for fjerde gang i Hamar. Sist gang var i 2005.

- Dette blir garantert en stor konsert og en festkveld for alle. 450 billetter vil bli lagt ut forsalg. Til konserten er 370 solgt, sier Fredheim.

Kaizers innleder årets konsertprogram 21. januar i Østerrike før de turnerer videre i Sveits, Danmark og på Svalbard. Så besøker bandet Nederland og Sveits igjen og fortsetter i Skandinavia fram til sommeren.
- Vi har ingen lukkede arrangementer hele våren så vidt jeg vet akkurat nå. Det er ytterst sjelden vi stenger dørene for allmennheten, så alle våre arrangementer er åpne for andre enn studenter også, sier Fredheim videre.

- Lørdag 28. januar blir det en kveld for alle som liker progressiv musikk, og særlig av den harde sorten, nemlig Pagans Mind. Vårens første jam blir 2. februar. Da kan folk ta med vennene sine og spill! Vi rigger forsterkere og trommesett og har åpen scene. Dunderbeist har begynt å snuse på det internasjonale markedet! I den anledning kommer de med ny plate, og slippfesten i Hamar blir på Hydranten 3. februar. 4. februar arrangerer Hamar Bluesklubb blueskonsert på lillescena, sier Fredheim.
gregers

Gregers
Ifølge daglig leder og bookingansvarlig ved Gregers i Hamar, Jørn Nielsen er Oslo Ess og Elin Furubotn, tekstforfatter/komponist og artist klare for konserter. Hun bor i Stavanger og Oslo, jobber med sitt femte album «Heilt nye veg» (Brand new path) som slippes både i Norge og Tyskland i 2012.
- Vi vet ikke så mye om vår framtidige leiekontrakt på grunn av utbyggingsplanene for kvartalet. Derfor har vi vært litt forsiktige med å planlegge konserter utover høsten, sier Nielsen.

Seb's Hotell
Konsertprogrammet på Seb's ser slik ut:
Fredag 20. januar: Pelagic + Tripod + Diamondog
Fredag 10. februar: JeanClaude God Damn + Carnival Kids
Fredag 17. februar: Third Brigade + In Confesso
Lørdag 25. februar: Ram-Zet releasekonsert
Fredag 2. mars: Torch + support (obs, ikke helt spikret ennå)
Fredag 9. mars Porterville + When smoke sets
Fredag 16. mars: Bulk + support
Fredag 6. april: Kookoo Kitchen + Road Rage + The Hoggorms
Fredag 13. april: Moron Police
Fredag 27. april: Aleister Kane + Blood Cargo

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke