17. aug
 
Kan bli årets nykommer i P3 Gull
Artisten Stig J. Haugen fra Hamar, kanskje bedre kjent som Unge Ferrari, er nominert i kategorien «årets nykommer» i NRK P3s egen musikkpris P3 Gull.

Publisert: 28.okt.2015 14:21
Oppdatert: 28.okt.2015 14:54

Dette ble offentligjort i sendingen til "Christine" på NRK P3 klokken 14.21 onsdag.

15 nominasjoner

P3 har hatt en egen jury som har satt sammen 15 nominasjoner i tre kategorier. I tillegg er det en egen P3-pris som er en ren jurypris uten nominerte. Årets show går av stabelen på H3 Arena på Fornebu lørdag 28. november.

Godt mottatt

Unge Ferrari, eller Stig J. Haugen som han egentlig heter, slapp sin første singel, «Hvis du vil», i mars på By: Larm. I forkant av opptredenen uttalte debutanten til HA at konserten ble som en audition for musikk-Norge å regne, og mottakelsen han fikk var god. 

I mai slapp han singel nummer to, «Vanilje», og begge låtene ble sunget på Volumfestivalen og Sound Garden i Elverum.

R&B/Pop/Hip Hop

Unge Ferrari kombinerer 808-beats med melodiøs R&B i grensen mellom pop og hiphop.

I en artikkel publisert på P3.no mandag denne unken står det at Unge Ferrari gjør det skarpt om dagen, og at han nå er klar med en rykende fersk musikkvideo til partylåta «Lianer», som er regissert av Arnt Magne Heggli.

Innspillingen foregikk i en bakgård i Oslo sentrum, og videoen skal ha blitt til ved at Stig J. Haugen inviterte alle vennene sine til den hagefesten de aldri rakk å ha i sommer.

Se videoen her.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke