23. aug
TRØBBEL: Når det er fullt her, er det fullt, sier Odd Steinar Pedersen. Flom-utsatte p-plasser i byen kan by på trøbbel i morgen.
 
Kapre Knopfler p-plass i byen
For å unngå parkeringskaos under Mark Knopflers kaperkonsert i morgen kveld, så kapre deg en plass før du kommer til Vikingskipet.  

Publisert: 10.jun.2013 14:04
Oppdatert: -

Mark Knopflers turnè heter Privateer-turneen, og Knopfler anser seg som privateer - kaperkaptein. Nå spørs det om publikum bør gjøre det samme, kapre seg plass der de finner en. For på Vikingskipet blir det tidlig tråka, og i Hamar sentrum er parkeringssituasjonen allerede presset på grunn av flommen. Så her gjelder det å bruke fantasien og lokalkunnskapen.
- Særlig håper vi på at det lokale publikum hjelper oss på denne måten, sier Odd Steinar Pedersen på Vikingskipet. Han har i dag vurdert både trafikksituasjonen og parkeringssituasjonen sammen med politiet. Lovens lange arm skal dirigere ved avkjøringen fra E6 og på Midtstranda.
- Siden konserten trekker tilreisende fra hele Norge, vil plassene utenfor Vikingskipet fylles opp veldig tidlig, og når det er fullt, så er det fullt. Da blir det bare kaos om en prøver å kapre seg plass der.
- Så heller Midtstranda og Briskebyen?
- Det går fint an å få parkert et par tusen biler i sidegatene rundt Briskebyen. På Midtstranda har forretningene åpent på kvelden, så der kan jeg ikke gå ut med noen anbefaling. Men jeg håper folk bruker lokalkunnskapen sin, sier Pedersen.
- Setter du opp skyttelbusser for å bøte på problemet?
- Nei, i et parkeringskaos vil selv skyttelbusser også stå fast. Så det lureste er å parkere rundt omkring i byen. Det er tross alt gangavstand til skipet. Da sparer man seg mye ergrelse.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke